Om appen

Det er gratis at oprette en profil og du kan prøve JOBSinFLOW af, uden at tegne abonnement.
Start med Pay-as-you-go og vælg senere et abonnement.

Om JOBSinFLOW

JOBSinFLOW er en danskudviklet app, udviklet af Acessivel ApS.

Acessivel betyder ”tilgængelig” og det er netop hovedformålet med JOBSinFLOW at vise tilgængelige opgaver og tilgængelige håndværksvirksomheder.

Ressourcer udnyttes optimalt. Ved hurtigt at kunne finde projektansvarlige der har brug for håndværkere, sparer håndværksvirksomheder tid og får større indtjening, da ingen medarbejdere længere skal gå uden opgaver i en periode.

– Vi tager ikke en krone af din omsætning og vi blander os ikke i kundeforhold eller økonomi i øvrigt.

Ingen kontaktinformation er frit tilgængeligt. Kontaktinformation deles først ved match imellem behov, og derefter accept af begge parter.

Vi passer godt på jeres data der ikke sælges videre til nogen som helst!

Effektiv ressourcehåndtering

Let oprettelse af ledige ressourcer og muligheden for at tilbyde dem til andre virksomheder, hjælper med at, øge indtjeningen og minimere spildt tid.

Udvidet netværk

Appen styrker din virksomheds netværk ved at forbinde dig med andre, der har brug for hjælp eller ressourcer. Dette åbner op for nye samarbejdsmuligheder og forretningsrelationer.

Smidig markedsføring

Oprettelse og deling af ressourcer i appen er målrettet og effektiv markedsføring, rettet direkte imod de kunder der mangler din virksomheds ydelser. – Du markedsfører altså din virksomhed, blot ved at fortælle dem der mangler din hjælp, at du kan hjælpe.

Enklere salgskanal

JOBSinFLOW-appen reducerer behovet for besværlig e-mailkorrespondance eller telefonopkald ved at tilbyde en direkte og brugervenlig salgskanal mellem virksomheder.

Fleksible løsninger

Uanset om du har brug for akut hjælp eller langsigtede projekter, kan du søge efter det i appen. Der er ingen binding, og du kan skifte abonnement efter behov. Opsigelse nemt og direkte i appen, hvis du mod forventning skulle ønske det.

Feedback og forbedring

Vi værdsætter din feedback og opfordrer til forslag til app-forbedringer, hvilket hjælper med at forme fremtidige opdateringer og gøre platformen endnu mere værdifuld. Skriv en mail til support@jobsinflow.com med din feedback.

En del af noget større

JOBSinFLOW udgiver nu et HRM-system til styring og overblik af medarbejdertid på projekter. – Hvis et projekt er underbemandet eller der mangler leverandører til opgaver som virksomheden ikke selv har kompetencer til, kan der søges eksterne leverandører direkte fra planlægningssiden og ud i JOBSinFLOW appen.

Som bruger af appen, kan du altså dermed blive en del af store virksomheders planlægning, blot ved at registrere at du har ledige ressourcer.

Kort sagt giver JOBSinFLOW-appen din virksomhed mulighed for at optimere ressourcehåndtering, udvide dit netværk og forenkle arbejdsprocesserne ved at forbinde dig med relevante samarbejdspartnere.

JOBSinFLOW forbinder byggeriet og industriens parter.